НачалоНовини и профилактикиЧестит първи учебен ден!
 
Профилактики


Новини
01.07.2018
01.03.2017
04.01.2016
17.06.2015
16.01.2013
Честит първи учебен ден!
15.09.2009

Уважаеми учители, ученици, родители!

Честит първи учебен ден!

Щастливи сме в този специален за всички вас и нас ден да ви поздравим с празника.

Всеки от нас с вълнение си спомня първите стъпки през прага на училището, първия звънец, първите трудности и успехи по пътя на познанието.

Училището възпитава духа, разширява кръгозора, създава личности.

Ние даваме свобода на всеки любознателен човек да чете, да разглежда, да пътешества, да слуша любимата си музика, да общува, да открива, да достигне до края на света и да се докосне до световните постижения в областта на науката, изкуството, човешкия прогрес.

Именно затова образованието и науката са наши постоянни спътници в целите, които сме си поставили - прилагайки най-новите и съвременни технологии да предоставим на нашите клиенти възможността да бъдат част от световното Интернет общество, да комуникират, да се забавляват, да опознават света и най-важното - да бъдат свободни.

Защото знанието е свобода!

Щастливи сме от факта и че в сътрудничество с Министерството на образованието и науката през тази нова учебна година ще предоставим Интернет достъп в домовете на над 1000 преподаватели в училища и детски заведения на територията на цялата Великотърновска област. Благодарим на всички директори и учители които ни гласуваха своето доверие и пожелаваме на всички успешен старт на новата учебна година!!!

Екипът на Телнет ООД