НачалоНовини и профилактикиТвоят свободен избор...на технология
 
Профилактики


Новини
01.07.2018
01.03.2017
04.01.2016
17.06.2015
16.01.2013
Твоят свободен избор...на технология
26.04.2010

За нас в Телнет, това не са просто думи или рекламен слоган.

Досега всеки наш клиент можеше свободно да избира своя тарифен план съобразно своите нужди, а освен това да избира кога и как да ползва услугите, без неустойки и заробващи договори.

От 01.05 тази година стартираме нов проект, чрез който всеки наш клиент на Интернет Стандарт или Специалните бизнес тарифни планове, може да заяви смяна на технологията за пренос и да му бъде предоставена услуга чрез FTTH (fiber to the home/office) или Оптика до дома/офиса.

Тъй като услугата на практика остава същата като параметри и характеристики, смяната на технологията става по желание чрез заявка.

Тази технология има два основни варианта в практиката, които се прилагат в зависимост от техническата възможност или избраната от доставчика архитектура на мрежата.

Direct fiber и PON (passive optical network) са FTTH (fiber to the home) технологии, при които свързаността се извършва със 100% оптичен пренос до клиента. Това са едни от най-модерните технологии за високоскоростен пренос, които гарантират ниско ниво на загубите, сигурност, надеждност, независимост от захранване и минимално влияние от метеорoлогични и атмосферни условия.

Която и технология на пренос да изберете, можете да бъдете сигурни, че Телнет винaги ще бъде Вашият сигурен партньор, предоставящ Ви качествени, сигурни услуги и свобода на избора.

Подробности за новата услуга Fiber To The Home / Office (оптика до дома / офиса) вижте ТУК

 

Екипът на Телнет