НачалоНовини и профилактики3D Финал на Шампионска лига
 
Профилактики


Новини
01.07.2018
01.03.2017
04.01.2016
17.06.2015
16.01.2013
3D Финал на Шампионска лига
22.05.2013


Здравейте, футболни фенове!
От 22 до 26 май към списъка с телевизонни канали безплатно ще бъде добавен канала bTV Action 3D.
Всички клиенти на Кабелна телевизия от Телнет с телевизионни приемници с възможност за предаване в 3D формат, ще имат възможността да се насладят на изключително зрелищната футболна битка - Финалът на Шампионската лига, който ще се играе на митичния Уембли, с изключителното 3D въздействие и качество от ново поколение.

Повече за програмата от bTV Media Group:

"За първи път у нас bTV Media Group предлага на зрителите финала на Шампионска лига в 3D формат

Най-гледаният клубен футболен турнир в света УЕФА Шампионска лига за първи път ще бъде достъпен за българските фенове и в 3D формат. На 25 май зрителите на bTV Action ще имат възможност да се насладят на невероятното 3D шоу чрез специалния канал bTV Action 3D, създаден специално за големия финал на турнира.

bTV Media Group предоставя правата за излъчване на bTV Action 3D на всички кабелни и сателитни оператори безплатно - като комплимент към зрителите, които имат техническата възможност да се възползват от уникалното предложение.

Сезон 2012/13 на УЕФА Шампионска лига ще достигне кулминацията си на 25 май на стадион Уембли в Лондон пред рекорден брой телевизионни зрители по целия свят. Финалът ще бъде заснет от над десет 3D камери, които ще дадат възможност на многобройните фенове да се почувстват максимално близо до любимите си футболисти. 3D технологията позволява телевизорите да обработват и доставят информация толкова бързо, колкото човешкото око изпраща информация до мозъка. Резултатът е неописуемото усещане, което допълнително ще подсили невероятната емоция на финала пред малкия екран.
"

Каналът ще бъде наличен:
на честота 386MHz за гр. Горна Оряховица и Лясковец
на честота 735MHz за Велико Търново и региона
В списъка с телевизионни програми - на 118 позиция.

Забавлението е гарантирано!